Colofon

MSminded.nl is een Nederlandstalig weblog over Microsoft en over alles wat maar met het bedrijf, haar producten, services en visie te maken heeft. We hebben MsMinded in december 2006 gestart en zijn inmiddels uitgegroeid tot weblog met zo’n 50.000 unieke bezoekers per maand.

Visie
We willen de veilige haven worden voor Microsoft en niet Microsoft fanaten die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen, die hun kennis willen verbreden en die bij ons terecht kunnen wanneer ze hopeloos verloren zijn in de wereld van Microsoft, dit alles met een goeie dosis humor en soms een snufje sarcasme.

Om deze visie te realiseren leunt MSminded op de volgende 3 poten: Nieuws, Artikelen en het Forum.

Nieuws

Spik-splinter-fonkel-nagel nieuwe nieuwtjes, the cutting-edge, maar niet dat saaie nieuws dat je overal al hebt gelezen en ook zeker geen copy en paste werk vanuit onze RSS readers.

Artikelen
Artikelen gaan dieper in op de materie. How-to’s, screenshot topics, software tips, technologie├źn en ontwikkelingen die we de hemel in prijzen of genadeloos, en natuurlijk geheel onderbouwd, de grond in trappen.

Forum
De plek voor de Nederlandse Microsoft community, althans dat kan het gaan worden.

De mensen
Martien de Kleijn: Redacteur, oprichter en technisch verantwoordelijk
Sander Berkouwer: Redacteur
Dion de Kleijn: Contributeur en technische ondersteuning

Ook mee helpen? Lees dit artikel!

Technologie├źn
Site Engine: WordPress
Forum Engine: phpBB

Contact
Vragen aan de redactie? Zou je graag ergens een artikel over willen zien? Of heb je misschien een nieuwstip? Gebruik dit formulier! of mail naar redactie at msminded punt nl! Let op: voor problemen met Microsoft producten of vragen die niet specifiek aan de mensen achter MSminded gericht zijn etc. graag gebruik maken van ons forum, thanks!