Microsoft opent bèta van eigen sociale-netwerksite Socl

Socl Screenshot

Via Tweakers.net:

Microsoft heeft officieel de deuren geopend van Socl, zijn eigen sociale-netwerksite. De dienst lijkt een combinatie van social networking en een zoekmachine, en kan gekoppeld worden aan Facebook. Het gaat nog om een test.

De dienst is door Microsoft niet groots aangekondigd, maar lijkt wel direct voor iedereen beschikbaar te zijn. Gebruikers kunnen zich aanmelden op de Socl-website, waarbij het ook mogelijk is om in te loggen met een Facebook-profiel. Daarna moet worden gewacht op een bèta-invite.

via Microsoft opent bèta van eigen sociale-netwerksite | Pro | Tweakers.net Nieuws.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>