IT-NEXT: TV-Programma over Cloud computing door Microsoft en RTL Z

IT NEXT Logo

Public Cloud, Private Cloud, voor menige IT Professional zijn dit geen vreemde termen meer, dit is de toekomst! Klanten zijn echter altijd nog niet overtuigd. Het is ook niet altijd even makkelijk om als IT leverancier uit te leggen wat nu de voordelen van Cloud computing en wat nu precies te risico’s zijn.

Microsoft trekt onwijs hard aan Private Cloud computing, dat voor IT Pro’s te merken aan de nieuwe certificeringstrajeckten die onlangs bekend zijn gemaakt. Om ondernemingen te informeren over alle voordelen van Cloud computing zendt RTL Z in samenwerking met Microsoft elke maandag om 13:20u IT-NEXT uit:

IT-NEXT is het tv-programma over de evolutie in IT: cloud computing. De cloud wordt langzamerhand een integraal onderdeel van de IT-infrastructuur bij bedrijven en organisaties. Maar welke gegevens vertrouwt u toe aan de publieke cloud, en welke houdt u liever binnenboord? Voor elke toepassing is een oplossing. Kiest u als bedrijf voor een publieke cloud, een private cloud of is een tussenvorm de beste oplossing: de hybride cloud? Hoe maakt u de juiste afweging?

Inmiddels zijn er al 5 afleveringen geweest met uiteenlopende Cloud onderwerpen als; Feiten of over Cloud computing, Public of Private Cloud, IT on Demand, IT as an Service, etc. Ook krijg je een kijkje in de keuken bij bedrijven en instellingen die reeds met Cloud computing aan de slag zijn gegaan. Al met al een interessant programma met een niet technische insteek en zeker ook geen reclame uithangbord voor Microsoft’s producten.

Interesse? Alle afleveringen van IT-NEXT zijn allemaal terug te kijken op RTL XL of via de website van IT-NEXT: http://www.rtl.nl/programma/itnext/home/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>