Hands-on Windows Phone 7 review door Neowin

Zelfs ik, als doorgewinterde iPhone user, denkt dat Microsoft met Windows Phone 7 de juiste richting is opgeslagen. Windows telefoons worden in één klap weer spannend en met unieke features in de user interface en Xbox Live arcade games, een degelijke concurrent voor Apple’s iOS en Google’s Andriod.


Neowin heeft op haar site een uitgebreide hands-on review geplaatst van een prototype Samsung telefoon met daarop Windows Phone 7. Ook Neowin ziet ondanks het ontbreken van Twitter, Flash, HTML5 en het niet werken van Xbox Live Arcade het potentieel dat dit platform kan gaan hebben. De review bevat ook het betere foto en video materiaal en is daarom boeiend om te lezen voor iedereen die interesse heeft in Microsofts nieuwe telefoon platform. De review vindt je hier.

One thought on “Hands-on Windows Phone 7 review door Neowin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>