Microsoft presenteert nieuwe Xbox 360

Microsoft heeft een nieuwe Xbox 360 gepresenteerd tijdens de Electronic Entertainment Expo(E3). De nieuwe Xbox 360 is, zoals al eerder werd gespeculeerd, kleiner van formaat. Standaard een 250GB hardeschijf en Wifi 802.11N aanboord. In de VS zal hij over de toonbank gaan voor $299 dollar, evenveel als dat het huidige model nu kost.

Bink.nu weet te vertellen dat iedereen die in het publiek zat tijdens deze presentatie deze nieuwe Xbox 360 heeft gekregen. Nu maar hopen dat deze Xbox harwarematig eindelijk eens meer betrouwbaar zal zijn dan de geplaagde vorige modellen.

One thought on “Microsoft presenteert nieuwe Xbox 360

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>