Updated: Gerucht: Steve Ballmer praat tijdens Apple’s WWDC keynote

Het lijkt mij erg ongeloofwaardig, maar op iPhoneClub.nl valt het volgende te lezen:

Analisten hebben er hun beroep van gemaakt om beleggende klanten te adviseren over marktkansen. Maar soms vraag je je af of ze nog wel realistisch zijn. Trip Chowdhry van het kleine analistenbureau Global Equities Research, heeft namelijk een opvallende voorspelling. Hij zegt dat 7 minuten van de WWDC-keynote zijn gereserveerd voor Microsoft. Op zich niet vreemd, want Microsoft is dankzij Office voor Mac een van de grootste softwareontwikkelaars voor de Mac. Tijdens de presentatie gaat het echter over Visual Studio 2010, waarmee je straks native applicaties voor iPhone en iPad kunt maken. Je zit daardoor niet meer vast aan de iPhone SDK van Apple zelf.

Lees het hele bericht op iPhoneClub.nl

Update: Zoals ik al dacht, laat Microsoft via Twitter weten dat Ballmer niet zal spreken op WWDC, ook zal hij niet verschijnen bij Dancing wiss zhe Stars. ;)

One thought on “Updated: Gerucht: Steve Ballmer praat tijdens Apple’s WWDC keynote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>