Xbox Live Twitter and Facebook functionaliteit alleen voor Gold Members

Wie de kleine lettertjes had gelezen van de onlangs aangekondige prijsdaling voor Xbox 360, had het al kunnen weten. De Twitter en Facebook functionaliteit die in de hersft voor Xbox Live gaat verschijnen, zullen namelijk alleen “gratis” te gebruiken zijn door Xbox Live Goldmembers. Voor Silvermembers komt er een trial periode om deze services uit te proberen, dit heeft een Microsoft vertegenwoordiger tegenover Joystiq.com laten weten. (via)

Twitter Xbox Live

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>