DreamSpark nu ook in Nederland

Eerder dit jaar sprak Bill Gates met  Channel8 over DreamSpark, een programma dat het voor studenten mogelijk maakt om gratis Microsoft developer software te downloaden, vanaf vandaag is DreamSpark ook beschikbaar in Nederland!

Miljoenen studenten hebben wereldwijd de mogelijkheid om op basis van het DreamSpark-programma gratis ontwikkel- en ontwerpsoftware van Microsoft te downloaden. Door samenwerking tussen Microsoft Nederland en SURFdiensten kunnen vanaf vandaag ook studenten van Nederlandse universiteiten en hogescholen via surfspot.nl kosteloos van DreamSpark gebruikmaken.

Kijk voor meer informatie hier!

5 thoughts on “DreamSpark nu ook in Nederland

 1. RHarmsen says:

  Helaas kun je met de Key van SurfSpot nog helemaal niks bij DreamSpark.

  Hopelijk lossen ze dit snel op, want wil graag het een en ander downloaden!

 2. @RHarmsen: Ik ben niet bekent met SurfSpot, maar in het artikel waar ik naar link staat dit:

  “Studenten bestellen via http://www.surfspot.nl een gratis unieke inlogcode. Deze geeft hen toegang tot DreamSpark waar de software van Microsoft gratis gedownload kan worden”

  Dit heb je gedaan neem ik aan??

 3. RHarmsen says:

  @Martien: Uiteraard.

  Op DreamSpark kun je een product aanklikken waarna je moet Verifieren (laten zien dat je student bent). Dit kan voor Nederland momenteel alleen met ICIS , en niet met SurfSpot.

  Beetje jammer dus

 4. DJohn says:

  heey,

  Als je al eerder een abonnement hebt gehad op dreamspark via surfspot dan kun je naar http://www.dreamspark.com/Account/CreateAccount.aspx gaan. Je kan daar een (nieuw) account aanmaken je hebt hiervoor wel een activatie code voor nodig, deze kun je krijgen door in te loggen op surfspot. Als je ingelogt bent bij surfspot ga je naar “Productkluis” rechts in de bovenhoek. In deze “Productkluis” vind je al de door jou bestelde abonnementen en aankopen, zoek hier je dreamspark abonnement op en klik deze aan. Vervolgen zie je 4 vakken Licentievoorwaarden, Gebruikersvoorwaarden, Aanvullende informatie en “Hier kun je zelf informatie invullen, zoals een productcode of downloadlink:” als het goed is staat hieronder een key dit is je activatie code, ISIC code is niet verplIcht.

  SUC6,
  DJohn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>