Microsoft Nederland heeft nieuwe directeur SMS&P

Hier ff een “bink.nu-tje”: ;)

Schiphol, 23 juni 2008 – Arjan Oude Kotte (1968) is per 1 juli aanstaande benoemd tot directeur Small and Midmarket Solutions & Partners (SMS&P) bij Microsoft Nederland. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de verkoop en marketing van Microsoft-oplossingen aan kleine en middelgrote ondernemingen. Daarnaast zal Oude Kotte plaatsnemen in het Managementteam. Hij volgt Eric Thijssen op, die verantwoordelijk wordt voor partners van Microsoft in West Europa.


Inmiddels werkt Oude Kotte zes jaar bij Microsoft. Het laatste jaar was hij verantwoordelijk voor Microsoft Business Solutions (MBS), daarvoor leidde hij de Business Group Server & Tools.

Oude Kotte: ‘De laatste jaren heeft SMS&P zich ontwikkeld tot een professionele en marktgerichte organisatie. Ik heb er zin in hierop te kunnen voortbouwen. Het uiteindelijke doel is om mensen en bedrijven succesvoller te laten zijn in wat ze doen. Dit geldt in de eerste plaats voor onze klanten, maar natuurlijk ook voor onze business partners en voor onze eigen werknemers.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>