Vista SP1 NL – Download ‘m nu!

Microsoft heeft minuten geleden drie downloads klaargezet voor Windows Vista. Deze drie downloads representeren het ISO bestand, de 32bit executable en de 64bit executable van ServicePack 1 in alle 36 talen. Wij hebben de directe links! Ook op Windows Update is Vista SP1 NL terug te vinden.

ISO Bestand

De eerste download is een ISO bestand, dat wanneer gebrand als CD of gemount met een tool zoals daemon tools kan dienen om ServicePack 1 te installeren op Windows Vista x86. Deze download weegt 544MB.

Dvd-ISO van de zelfstandige versie van Windows Vista SP1 All Language (x86)  

Executables

De andere twee downloads zijn de volledige ServicePack 1 installer modules voor Windows Vista. Hierin zijn alle updates meegenomen die tussen het uitbrengen van Windows Vista en de codefreeze voor Service Pack 1 publiekelijk zijn gemaakt. Dit verklaart ook gelijk de forse bestandsgrootten: 544MB voor de x86 versie en 873MB voor de x86-64 (of kortweg x64) versie.

KB936330: Zelfstandige module van Windows Vista SP1 All Language (x86) 
KB936330: Zelfstandige module van Windows Vista SP1 All Language (x64) 

 Windows Update

Wanneer je deze downloads te groot vind, dan kun je Windows Vista SP1 met behulp van Windows Update downloaden. Je vindt het eerste Service Pack voor Windows Vista als optionele download terug in de lijst. Bij een geheel doorgepatcht besturingssysteem neemt het SP1 pakket slechts 60MB in beslag van je mogelijke downloadlimiet.

 

Vanuit Microsoft Minded wensen we jullie veel plezier met Windows Vista Service Pack 1 NL!

4 thoughts on “Vista SP1 NL – Download ‘m nu!

  1. hein emmanuel says:

    dutch language pack vista edition 34x
    ik weet niet waar dat ik hem kan hallen op het net

    groedt………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>