Gerucht: Windows Server 2008 RTM pas in 2008

Natuurlijk doet MSMinded ook mee in het grote Windows Server 2008 geruchtencircuit, dus ook het laatste nieuws over Windows Server 2008 onthouden we u niet!

We schreven eerder al dat Windows Server 2008 samen met SQL Server 2008 en Visual Studio 2008 in Februari 2008 aan de wereld wordt voorgesteld. Ik plaatste toen al kritische kanttekeningen bij de hoeveelheid werk die na die datum nog aan de producten gedaan zou moeten worden om de bits en bytes uiteindelijk klaar te maken voor de persmachines.

Van deze drie producten bleek Windows Server 2008 nog de beste kaarten in handen te hebben voor een succesvolle lancering, omdat een ieder binnen Microsoft het vierde kwartaal van het kalenderjaar 2007 riep voor de Release to Manufacturering (RTM) datum. Deze datum is in de afgelopen dagen blijkbaar onder behoorlijke druk komen te staan, omdat de datum verschoven is naar “Q1 2008″, wat neerkomt op het tijdframe 1 januari 2008 – 31 maart 2008. De mensen van het serverteam in Redmond verzekeren ons dat de bits en bytes daadwerkelijk voorafgaand aan de lancering klaar zullen zijn, wat neerkomt op een kleine vertraging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>