Foutje! Vista gebruikers spontaan illegaal

Goedemorgen allen, ben een beetje brak, maar wilde het toch ff posten, dus hier een goedkope copy & paste:

Microsoft heeft afgelopen weekeinde problemen met zijn WGA-validatiesoftware gehad. Legale Vista-gebruikers wereldwijd werden hierdoor geconfronteerd met de mededeling dat ze een illegale versie gebruikten.

De problemen begonnen vrijdagnacht, zo blijkt uit reacties op het forum van de Windows Genuine Advantage-groep van Microsoft. Ook op het forum van Tweakers.net klagen gebruikers dat hun besturingssysteem volgens Microsoft niet legitiem is. Als gevolg hiervan werd bepaalde functionaliteit, waaronder de grafische interface Aero en Readyboost, uitgeschakeld.

Lees de rest van het artikel op Tweakers.net, mocht je toevallig ook 400 euro hebben neergeteld en vind Microsoft je niet meer lief, surf dan naar: http://www.microsoft.com/genuine, om je windows opnieuw op echtheid te laten checken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>